Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد تعطیلی مراکز آموزشی گفت: هنوز دلیلی منطقی برای ما احساس نشده که جایی را تعطیل کنیم، روند عادی زندگی باید طی شود اما در عین حال توجه جدی به این موضوع باید داشته باشیم تا دچار بحران نشویم.

دکتر "حمیدرضا رشیدی‌نژاد" در جلسه ستاد استانی مدیریت پیشگیری از آلودگی به ویروس کرونا، ضمن تشریح روند گسترش کرونا ویروس در جهان و ایران، مهمترین عامل موثر در پیشگیری و جلوگیری از ابتلا به این بیماری را رعایت بهداشت فردی دانست و گفت: اقداماتی از جمله شست شوی دست ها با آب و صابون، پرهیز از دست دادن و روبوسی کردن و پوشاندن جلوی بینی و دهان هنگام عطسه و سرفه با گودی آرنج در انتقال بیماری جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی هدف اصلی تشکیل این ستاد را آمادگی برای مقابله با وقوع اپیدمی کرونا ویروس جدید و کاهش موارد ابتلا، عوارض و مرگ و میر ناشی از این بیماری عنوان کرد و ادامه داد: بیماری کرونا ویروس از چین شروع شد و دیگر کشور ها نیز آلوده شده اند یا احتمالاً خواهند شد اما مهم این است که آمادگی مقابله و پیشگیری را داشته باشیم و برنامه ریزی مناسب کنیم.

رشیدی‌نژاد با تاکید بر اینکه بیماری کرونا ویروس نسبت به دو اپیدمی گذشته بیماری های سارس و مرس، درصد مرگ و میر کمتری دارد گفت: ۸۰ درصد بیمارانی که به کرونا مبتلا می شوند بیماریشان خفیف است، ۲۰ درصد ممکن است شدید باشد و نیاز به توجه ویژه پزشکی داشته باشند ۵ درصد شدیدتر است که دچار عوارض جدی می شوند و زیر دو درصد ممکن است مرگ و میری رخ دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: خوشبختانه بر اساس تجارب کشور چین این ویروس بسیار به ندرت کودکان را دچار بیماری جدی و نیازمند بستری می کند و در گزارش بیماران بستری شده در ووهان چین نیز دامنه سنی افراد بستری بین ۲۲ تا ۹۲ سال بوده است.

رشیدی نژاد آموزش شهروندان و افزایش آگاهی جامعه را نسبت به راه‌های انتقال این بیماری یکی از راه های  مهم مبارزه با شایعات دانست و گفت: کمیته تخصصی فنی دانشگاه علوم کرمان مرتب تشکیل و توصیه های بهداشتی و آموزشی متعددی در این زمینه تهیه شده است.

وی با اشاره به جو روانی ایجاد شده در جامعه و نگرانی مردم راجع به این بیماری، گفت: لازم است جو روانی را آرام کرد و برای جلوگیری از انتشار این بیماری از تجمعات و همایش ها و مسافرت های غیر ضروری باید تا حد ممکن پرهیز شود.

رشیدی‌نژاد تقویت نظام مراقبت بیمارستانی، حفاظت‌های فردی در بخش عمومی و بهداشتی درمانی، پشتیبانی و تدارک لوازم و اقلام حفاظتی را از دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله با این بیماری دانست و تاکید کرد: مردم اخبار و اطلاعات علمی را  از مراجع موثق و رسمی دریافت کنند و به راحتی به هر مطلب منتشر شده در شبکه های مجازی اعتماد نکنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد تعطیلی مراکز آموزشی گفت: هنوز دلیلی منطقی برای ما احساس نشده که جایی را تعطیل کنیم، روند عادی زندگی باید طی شود اما در عین حال توجه جدی به این موضوع باید داشته باشیم تا دچار بحران نشویم.

وی ادامه داد: بخش عفونی بیمارستان افضلی پور کرمان به عنوان محل بیماران ارجاعی که نیاز به مراقبت ویژه داشته باشند در نظر گرفته شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با این توصیه که مردم بهتر است شست و شوی دست به مدت ۲۰ ثانیه، فاصله گرفتن از بیماران مبتلا و پاکسازی اشیاء آلوده با مواد ضد عفونی کننده و الکل را مورد توجه قرار دهند در مورد استفاده از ماسک گفت: استفاده از ماسک فقط برای فرد بیمار و کسانی که با وی در تماس می‌باشند هست و استفاده برای مردم عادی اثر ندارد و صرفا هدر دادن پول است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان کرونا ویروس رشیدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی