Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@01:45:02 GMT

نگرانی والدین کرمانی از شنیدن خبر بازگشایی مدارس

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۲۰۴۸

خرداد: حالا پس از مثبت شدن تست کرونای تعداد زیادی از بیماران در کشور مطالبه بحقی به نام تعطیلی مدارس در بین والدین شکل گرفته و خواهان پاسخگویی از سوی مسئولان هستند.
به گزارش خرداد ،این روزها  گپ و گفت های فضای مجازی و همچنین درد دل های افراد حاکی از دلواپسی و نگرانی ها در زمینه بازگشایی مدارس و در کنار آن انتشار ویروس کرونا و ابتلای فرزندانشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرهای ضد و نقیض از مبتلا شدن یا نشدن کودکان در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است و این مهم بر نگرانی و وحشت والدین در فرستادن فرزندانشان به مدرسه می افزاید.
هر چند تعداد اندکی از افراد از تعطیلی مدارس سوء استفاده کرده و به جای قرنطینه خانگی زمان را برای سفر و خرید غنیمت شمرده اند اما بسیاری از افراد با توجه به توصیه های پزشکان خانه هایشان را امن ترین مکان برای سکنی برگزیده اند.
اما با نزدیک شدن به پایان هفته و البته اتمام تعطیلی مدارس نگرانی و مطالبات والدین برای تعطیلی مدارس شدت گرفته است.
خبرنگار ایرنا به منظور آگاه شدن از مطالبه والدین کرمانی با آنها به گفت و گو پرداخته است.
یک بانوی کرمانی که خود را صاحب یک فرزند معرفی می کند با بیان اینکه خبر انتشار ویروس کرونا در کشور رعب برانگیز است گفت: باز شدن مدارس بر نگرانی من می افزاید.
مریم محمودی افزود: فرزند من هشت سال سن دارد اما خیلی از موارد بهداشتی را آنطور که باید رعایت نمی کند.
وی ادامه داد: بیشتر کلاس های درس در استان کرمان به دلیل ازدحام جمعیت و کمبود فضای آموزشی دارای جمعیت زیادی است.
وی تاکید کرد: نمی توانم درس خواندن فرزندم را با قیمت سلامت و جانش معاوضه کنم لذا او را تا بعد از تعطیلات نوروز به مدرسه نمی فرستم.
یک بانوی کرمانی دیگر نیز با بیان اینکه دو دختر 11 و 16 ساله دارم افزود: زمانی حتی یک ژل ضد عفونی کننده در کرمان پیدا نمی شود چگونه فرزندانم را راهی مدرسه کنم.
وی که از معرفی خود امتناع  می کند،  افزود: چه فرقی دارد من چه کسی هستم اکنون این مطالبه به حق تمام والدین است و متولیان امور بهداشتی باید به این حق مردم پاسخ دهد.
این بانو تصریح کرد: با توجه به فضای کوچک کلاس ها امکان انتشار ویروس بسیار زیاد است و سرد بودن هوا نیز مانع از باز گذاشتن در کلاس می شود که البته تاثیر چندانی هم ندارد.
وی تاکید کرد: من فرزندانم را تا فرو کش کردن بیماری کرونا حتی اگر به قیمت بازماندن از درسشان باشد در خانه نگه می دارم.
یک پدر کرمانی نیز با اشاره به منفی شدن تست هشت نفر از بیماران مشکوک به کرونا در این استان گفت: باز شدن مدارس به انتشار ویروس کرونا کمک می کند و ما باید کمک کنیم شرایط را در همین حد نگه داریم.
وی با بیان اینکه به طور قطع با توجه به بازگشتن دانشجویان و طلابی که در سایر استانها تحصیل می کردند به کرمان که طی چند روز اخیر احتمال در گردش بودن کرونا در این استان بسیار زیاد است تصریح کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان احتمال وجود کرونا را در کرمان پیش بینی کرده اند اما ممکن است در چند روز اخیر تست بیماران مشکوک مثبت شود که دیگر برای مراقبت و پیشگیری خیلی دیر است.
وی تاکید کرد: بازگشایی مدارس نه تنها دردی را از این شرایط دوا نمی کند بلکه نگرانی جدیدی را در اذهان عمومی ایجاد می کند.
وی گفت: من فرزندانم را تا فروکش کردن بیماری به مدرسه نمی فرستم اما بازگشایی مدارس و حضور حتی تعداد اندکی از دانش آموزان در این اماکن سرعت انتشار ویروس را بالاتر می برد.
یکی دیگر از ساکنان کرمان نیز می گوید: بازگشایی مدارس منجر به انتشار بیش از پیش ویروس کرونا می شود.
محمود کریمی افزود: مسئولان باید به مطالبه مردم در مورد تعطیلی مدارس پاسخ دهند زیرا این امر به یک دغدغه و نگرانی برای افراد تبدیل شده است.
  

منبع: خرداد

کلیدواژه: بازگشایی مدارس انتشار ویروس تعطیلی مدارس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود