Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خانواده‌های کرمانی از سردرگمی دانش‌آموزان در یک روز خطرناک برای همه گروه‌های سنی گلایه دارند و نمی‌دانند در این شرایط تصمیمات دیرهنگام گرفته می‌شود و یا اطلاع‌رسانی‌ها به موقع انجام نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، دوشنبه بیست و نهم فروردین‌ماه امسال، افزایش شاخص آلایندگی‌های هوا در شهرستان کرمان و پایداری آن و نظر دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر خطرناک بودن این وضعیت برای سلامت شهروندان تمام مدارس در همه مقاطع تحصیلی شهرستان کرمان شامل مناطق شهر کرمان، ماهان، چترود، شهدا، گلباف و راین ابتدا به مدت دو ساعت و بعد از آن تعطیل اعلام شد و البته ادارات و دستگاه‌های اجرایی کرمان به استثنا مراکز امدادی، درمانی، انتظامی (واحدهای انتظامی) نیز با دو ساعت تاخیر آغاز به‌کار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی مدارس در روز دوشنبه خانواده‌های زیادی را با مشکل روبه‌رو کرد و گلایه‌های زیادی در این حوزه وجود داشت از جمله اینکه تاخیر آغاز به‌کار دو ساعته مدارس کرمان و پس از آن تعطیلی مدارس زمانی اعلام شد که برخی از دانش‌آموزان و خانواده‌ها راهی مدرسه شده بودند.

والدین یکی از دانش‌آموزان کرمانی با بیان اینکه با توجه به ساعت آغاز به کار مدارس، شلوغی خیابان‌ها و ترافیک ابتدای صبح، بسیاری از دانش‌آموزان مجبور هستند حدود یک ساعت زود از خانه خارج شوند گفت: به نظر می‌رسد که تصمیمات لازم برای تعطیلی مدارس یا دیر گرفته شده و یا این تصمیمات خیلی دیر اعلام شد.

وی با بیان اینکه متاسفانه دانش‌آموزان زیادی در ساعاتی که شاخص آلایندگی‌های هوا برای تمام گروه‌های سنی خطرناک اعلام شده بود در مسیر مدرسه و یا در خیابان‌ها سردرگم بودند افزود: این ناهماهنگی و آشفتگی باعث سردرگمی دانش‌آموزان و خانواده‌ها شده بود.

مجید سعیدی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استان کرمان در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه در شرایط آلودگی هوا و با توجه به مصوبه هیئت وزیران، کارگروه استانی شرایط اضطرار هوا پیش‌بینی شده اظهار داشت: ریاست این کارگروه به عهده استاندار و جانشینی معاون امور عمرانی بوده، اداره کل حفاظت محیط زیست دبیر و سخنگوی آن است و اداره کل هواشناسی، دانشگاه علوم پزشکی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی، شهردار و مدیرکل مدیریت بحران استانداری نیز عضو این کارگروه هستند.

وی با بیان اینکه این کارگروه در چنین مواقعی باید با توجه به شرایطی که منجر به اعمال محدودیت‌ها و یا کاهش ساعات اداری و کاری است و براساس شاخص آلایندگی هوا تصمیمات لازم گرفته شود ادامه داد: در این آیین‌نامه بیشتر بحث پایداری هوا و شرایط مطرح است که براساس آن باید اداره کل هواشناسی پیش‌بینی‌های لازم را داشته باشد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه تمامی آلودگی‌هایی که در استان کرمان تاکنون اتفاق افتاده بر اساس ناپایداری است و به یک باره وزش یک طوفان در کویر مرکزی ایران و یا در مناطق شرقی استان باعث می‌شود به یک باره با این پدیده روبه‌رو شویم گفت: در چنین شرایطی بلافاصله این کارگروه تشکیل جلسه داده، تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند و این تصمیمات باید از طریق صدا و سیما اطلاع‌رسانی‌ها شود.

وی با بیان اینکه اداره کل حفاظت محیط زیست استان دبیر و سخنگوی این کارگروه است و باید اطلاع‌رسانی‌ها به موقع را انجام دهد افزود: در این شرایط چون اطلاع‌رسانی‌ها باید به سرعت انجام شود، از طریق سامانه هشدار سریع اداره کل مدیریت بحران استان کرمان اطلاع‌رسانی‌ها انجام شده و به مدیران و مسئولان سراسر استان، اطلاع‌رسانی‌ها اولیه از سوی ما و اطلاع‌رسانی‌ها بعدی از طریق صدا و سیما انجام می‌شود.

سعیدی با اشاره به اینکه از ساعت 4 صبح این کارگروه در حال بررسی وضعیت شرایط بود و ساعت 5 و نیم صبح اداره کل محیط زیست استان کرمان نظر خود را مبنی بر شرایط بسیار خطرناک اعلام کرد گفت: اداره کل هواشناسی نیز اعلام کرد که پایداری این شرایط جوی تا ساعت 10 صبح ادامه داشته و ممکن است کمی افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی نیز با توجه به وضعیت موجود، شرایط را برای همه گروه‌های سنی بسیار خطرناک اعلام کرد و به همین دلیل برای سلامت شهروندان درخواست تعطیلی و یا کاهش ساعات اداری را داشت افزود: کارگروه استانی شرایط اضطرار هوای استان کرمان با توجه به اعلام هواشناسی که این شرایط تا ساعت 10 ادامه دارد، تصمیم بر تاخیر 2 ساعته آغاز به‌کار تمامی ادارات، دستگاه‌های اجرایی و مدارس گرفته شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه این شرایط از طریق سامانه اداره کل مدیریت بحران استان کرمان ساعت 5:38 صبح دوشنبه به تمامی مدیران و اعضای ستاد مدیریت بحران استان اطلاع‌رسانی شد بیان کرد: روابط عمومی استانداری کرمان هم چند دقیقه بعد این اطلاع‌رسانی‌ها را در کانال خود گذاشته و هم به مدیران سراسر استان اطلاع‌رسانی‌ لازم را انجام داد.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان از چند روز قبل بر وقوع گرد و غبار بود اما دستورالعمل ما برای اعمال محدودیت‌های کاری، کاهش ساعت کاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی و تعطیلی بر اساس پایدار بودن این شرایط است و کارگروه باید براساس دستورالعمل‌ها و قوانین تصمیم‌گیری کرده و در صورت اتخاذ تصمیماتی خلاف آن باید پاسخگوی عواقب بعدی آن باشد.

هشدار هواشناسی کشاورزی سطح نارنجی در استان کرمان صادر شدوقوع ریزگردها و افزایش غلظت گرد و غبار تا اواسط هفته در استان کرمان ادامه داردخیزش ریزگردها و آلودگی هوا برخی از مدارس و ادارات استان کرمان به تعطیلی کشاند

رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز با اشاره به گلایه‌هایی که از سوی دانش‌آموزان و والدین برای تعطیلی مدارس در روز دوشنبه وجود داشت بیان کرد: بهتر بود زمانی که این هماهنگی انجام می‌شد، نظر آموزش و پرورش نیز گرفته شود.

وی با بیان اینکه استاندار و فرمانداران رئیس شورای آموزش و پرورش هستند اما متولی آموزش، ادارات آموزش و پرورش هستند گفت: کارگروه زمانی که برای 650 هزار دانش‌آموز استان تصمیم می‌گیرد بهتر است با متولی این حوزه یعنی آموزش و پرورش هم هماهنگ کند و آموزش و پرورش هم در این کارگروه حضور داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به شرایط استان و کشور بیان کرد: ساعت کار مدارس استان 7:45 تا 12 بوده و تاخیر دو ساعت مدارس خانواده‌ها و دانش‌آموزان را با چالش بیشتری روبه‌رو می‌کرد و بهتر بود از همان ابتدا تصمیم بر تعطیلی مدارس گرفته می‌شد.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آلودگی هوا دانش آموزان استان کرمان آلودگی هوا دانش آموزان استان کرمان مدیریت بحران استان کرمان اداره کل هواشناسی اطلاع رسانی ها استان کرمان آموزش و پرورش تعطیلی مدارس دانش آموزان آغاز به کار خانواده ها اعلام شد گروه ها دو ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان

بازی در دوران کودکی و نوجوانی با توجه به داشتن رابطه مستقیم با رشد مطلوب و همه جانبه امری بسیار مهم تلقی می‌شود، به همین سبب با گسترش روزافزون رسانه‌ها و پیشرفت تکنولوژی، روش‌های نوین آموزش مطرح است و معلمان و فعالان تربیتی برای دست یافتن به نتایج بهتر در تدریس درصدد اجرایی کردن این روش‌ها هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازی در دوران کودکی و نوجوانی با توجه به داشتن رابطه مستقیم با رشد مطلوب و همه جانبه امری بسیار مهم تلقی می‌شود و بر رشد مناسب فرزندان در آینده تأثیرگذار خواهد بود، به همین سبب در سال‌های گسترش روزافزون رسانه‌ها و پیشرفت چشمگیر تکنولوژی، سبک‌های جدید آموزشی به‌نام روش‌های نوین آموزش مطرح شده است که معلمان و فعالان تربیتی درصدد اجرایی کردن این روش‌ها در مدارس هستند.

بعد از دوران شیوع کرونا، دانش‌آموزان بیشتر اوقات فراغت خود را صرف تماشای تلویزیون، بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی می‌کنند و دچار فقدان تحرک و فعالیت‌های فیزیکی مناسب در جهت رشد کامل و آموزش مناسب خود هستند که این امر باعث می‌شود سلامت، رشد و روند تحصیل دانش‌آموزان به طور جدی به خطر افتد.

کم‌تحرکی، دانش‌آموزان را دچار چاقی، بیماری‌های فشار خون، دیابت نوع دوم، نامنظمی هورمون رشد، مشکلات تنفسی و استخوانی می‌کند و هر یک از این بیماری‌های جسمی، مشکلات روحی و روانی را نیز به همراه خواهد داشت و حتی منجر به ایجاد اختلال در روابط اجتماعی صحیح، نداشتن اعتماد به نفس و عزت نفس در سنین بالاتر خواهد شد.

اختصاص دادن زمان بیش از حد به استفاده از رسانه‌ها علاوه بر مشکلات جسمی و روحی که به دنبال دارد، می‌تواند ضربه سنگین و جبران‌ناپذیری به فرایند یادگیری و تحصیل دانش‌آموزان وارد کند، به گونه‌ای که اگر استفاده دانش‌آموزان از رسانه تحت کنترل قرار نگیرد، جبران عواقب آن بسیار دشوار خواهد بود.

شکوفایی‬ بهتر دانش‌آموزان با سبک آموزش بازی‌محور

محمد کمال، برنامه‌نویس، طراح بازی و مؤلف کتاب در حوزه رسانه و تربیت رسانه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص جایگاه بازی در مدارس و آموزش اظهار می‌کند: به علت ارائه محتوای درسی به روش سنتی در مدارس، برخی دانش‌آموزان میل و رغبت کمتری برای حضور در کلاس‌های درس دارند، چرا که این سبک از روش آموزش برای آن‌ها نسبت به دیگر سبک‌های آموزشی جذابیت ندارد.

وی با بیان اینکه ذائقه دانش‌آموزان تغییر پیدا کرده و رسانه‌ای شده است، به‌گونه‌ای که مطالب آموزشی مختلفی را از مشاهده فیلم‌، سریال یا انجام بازی‌های رایانه‌ای فرا می‌گیرد، می‌افزاید: گاهی در مدارس، دانش‌آموزان را با محتوای درسی غیرجذاب روبه‌رو می‌کنیم که سبب ناکارآمدی تدریس و آموزش برای دانش‌آموزان می‌شود.

این مدرس رسانه و هوش مصنوعی با اشاره به اینکه منظور از بازی فعالیت‌هایی بدون هدف برای سرگرمی نیست، بلکه منظور فعالیت‌هایی است که مطالب درسی با استفاده از آن به دانش‌آموزان آموزش داده شود و یادگیری توسط آن صورت گیرد، عنوان می‌کند: در بعضی از مدارس که به روش بازی‌محور مطالب درسی را به دانش‌آموز انتقال می‌دهند، دانش‌آموز عملکرد بهتری دارد و شکوفایی استعدادهای او بیشتر است و محیط شادتری در مدرسه وجود خواهد داشت، به همین سبب میل و رغبت دانش‌آموزان برای حضور در مدرسه بیشتر است.

کمال ادامه می‌دهد: در مدارسی که از روش بازی‌محور استفاده نمی‌کنند، دانش‌آموزان رغبت زیادی برای آموزش و یادگیری ندارند و نیاز آن‌ها با حضور در کلاس رفع نمی‌شود و زمانی که درسی به آن‌ها آموزش داده شود، بعد از مدت کوتاهی فراموش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه آموزش باید با بازی ترکیب شود، اضافه می‌کند: دروسی مانند زیست، تاریخ، مفاهیم دینی و اخلاقی، شیمی و دیگر دروس این ظرفیت را دارند که مطالب آموزشی و کاربردی آن را در قالب فیلم‌های کوتاه و بازی به دانش‌آموزان ارائه دهیم، همان‌گونه که در بعضی از بازی‌ها و برنامه‌های تلویزیونی محتواهای درسی گنجانده شده است و دانش‌آموز با استفاده از آن می‌تواند مطالب را بهتر درک کند و به خاطر بسپارد.

پژوهشگر حوزه رسانه و بازی خاطرنشان می‌کند: می‌توان جنگ‌ها و شخصیت‌های تأثیرگذار تاریخی را در قالب بازی به دانش‌آموز آموزش داد، به‌گونه‌ای که در فضای بازی دانش‌آموز را با تاریخ آشنا کنیم تا او با تلاش و خلاقیت خود وارد دنیای تاریخ شود، همچنین در درس ریاضی می‌توان از بازی‌های فکری، بازی‌های جعبه‌ای یا پازل استفاده کرد تا با درگیری ذهن دانش‌آموز برای حل مسئله و پاسخ به معماهای موردنظر با محتوای درسی روبه‌رو شود و به صورت غیرمستقیم آموزش مطالب صورت بگیرد.

تغییر‬ ذائقه دانش‌آموزان، لزوم تغییر سبک آموزش

کمال با بیان اینکه اثرگذاری آموزش همراه با بازی بسیار بیشتر است، می‌افزاید: ذائقه و میل دانش‌آموزان نسبت به سال‌های گذشته تغییراتی داشته است و میل آن‌ها به تصاویر بیشتر از متن‌ها است، بنابراین نمی‌توان در مدارس با صرف آموزش شفاهی و متنی دانش‌آموزان را ترغیب به یادگیری کرد، بلکه باید با درگیر کردن حواس مختلف دانش‌آموز و ارائه مطالب در قالب مورد پسند او یادگیری و آموزش را برای او شیرین و جذاب کنیم.

وی در خصوص مزایا و معایب سبک آموزش بازی‌محور در مدارس می‌گوید: برای آموزش محتواهای درسی نباید تنها به روش بازی‌محور تکیه کرد، زیرا باعث فاصله گرفتن دانش‌آموزان از مطالعه کتاب می‌شود، بلکه باید با حفظ جذابیت و لذت خواندن کتاب، آن‌ها را به مطالعه کتب درسی و غیردرسی تشویق کنیم.

این مدرس بازی‌سازی با بیان اینکه نیاز است مطالعه کتاب همراه با بازی در فرایند آموزش مشارکت داشته باشد، عنوان می‌کند: آموزش بعضی از دروس مانند آموزش شعر تنها در قالب کتاب با استفاده از هنر و خلاقیت معلم می‌تواند به دانش‌آموزان عرضه می‌شود و نیاز است که دانش‌آموزان کتاب به دست بگیرند و مطالعه داشته باشند.

کمال با اشاره به اینکه منظور از بازی‌هایی که با آموزش همراه می‌شود، تنها بازی‌های رایانه‌ای نیست، بلکه گاهی باید در زمین فوتبال یا در اردو به دانش‌آموزان مفاهیم اخلاقی همچون از خودگذشتگی را آموخت، ادامه می‌دهد: با آموزش به سبک بازی‌های رایانه‌ای، سبک زندگی دانش‌آموزان رسانه‌ای می‌شود و تحرک آن‌ها کاهش می‌یابد که بیماری‌های جسمی و روحی مختلفی را به دنبال خواهد داشت، بنابراین دانش‌آموزان باید بتوانند ابعاد مختلف زندگی مورد توجه قرار دهند.

وی در خصوص روش ارزیابی اثربخشی آموزش بازی‌محور بیان می‌کند: با آزمون‌هایی که از دانش‌آموزان گرفته می‌شود، می‌توان سطح یادگیری و اثربخشی روش آموزش بازی‌محور را سنجید و مورد بررسی قرار داد، چراکه عمق فهم و درک مطالب درسی توسط دانش‌آموزان با این روش در پاسخگویی دانش‌آموزان به سوالات درسی قابل مشاهده است.

این برنامه‌نویس و طراح بازی با بیان راهکاری برای توسعه مدارس بازی‌محور اظهار می‌کند: باید بخش‌هایی از محتوای کتب درسی مدارس به صورت بازی‌محور تألیف شود، همچنین آموزش‌های لازم در خصوص سبک آموزش بازی‌محور به معلمان و دانشجو معلمان ارائه شود تا بتوانند در اجرایی کردن این سبک از آموزش عملکرد خوبی داشته و شاهد تأثیر آن بر فرایند یادگیری دانش‌آموزان باشند.

آموزش بازی محور، نقطه مشترک خواسته‌های معلم و دانش‌آموز / در آموزش بازی‌محور نباید افراط و تفریط کرد

حجت‌الاسلام حسین ناصری، معلم و طراح و مدل‌ساز بازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: معلم و مدرسه از دانش‌آموزان انتظار دارند تا خوب به درس گوش فرا دهند و نمرات خوبی در امتحانات کسب کنند، از طرفی دانش‌آموزان از معلم و مدرسه انتظار آزادی بیشتر برای بازی کردن و پرداختن به فعالیت‌های غیررسمی یا نیمه‌رسمی را در کلاس دارند، به همین سبب به هنگام تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان با شوق فراوانی از مدرسه به سمت خانه‌هایشان راهی می‌شوند.

وی با بیان اینکه در مدارس بازی‌محور سعی شده است که خواسته معلم و انتظارات دانش‌آموزان در یک بازه مشترکی به نام درس‌های بازی‌محور جمع شود، می‌افزاید: با روش آموزش بازی‌محور در مدارس معلم و دانش‌آموزان به خواسته‌ها و انتظارات خود دست پیدا می‌کنند، اما باید توجه داشت که نباید در بازی‌کردن افراط یا تفریط شود تا به آموزش مطالب درسی خدشه‌ای وارد نشود.

پژوهشگر حوزه تربیت و بازی در خصوص اینکه آموزش بازی‌محور سبب تقویت انگیزه‌هایی درونی در دانش‌آموزان می‌شود، ادامه می‌دهد: آموزش بازی‌محور ممکن است سبب تقویت مهارت دانش‌آموزان نشود، اما آنچه در این سبک‌های آموزشی مورد توجه خواهد بود، این است که انگیزه‌های درونی دانش‌آموز کودک و نوجوان برانگیخته می‌شود و این سبک آموزش باب میل هر دانش‌آموزی است.

حجت‌الاسلام ناصری عنوان می‌کند: وقتی با این سبک آموزشی با دانش‌آموز برخورد کردیم، می‌توانیم در بهترین حالت مطالب درسی را به دانش‌آموزان انتقال دهیم و کمتر از ابزاری مانند تنبیه و وعده دادن به آن‌ها استفاده کنیم.

وی اضافه می‌کند: برای مثال در درس تاریخ از دانش‌آموز می‌خواهیم که با دوران صفویه آشنا شود، در سبک آموزش سنتی معلم به‌صورت شفاهی مطلب درسی موردنظر را تدریس می‌کند و از دانش‌آموزان امتحان می‌گیرد تا سطح یادگیری آن‌ها را متوجه شود، اما در قالب درس‌نامه بازی‌محور دانش‌آموز با فضای بازی درگیر می‌شود و به سبب میل و رغبت درونی به بازی کردن ادامه می‌دهد و می‌تواند در موضوعی که شاید برای او ناخوشایند باشد، بدون توضیحات معلم محتوای مورد نظر را فراگیرد.

درک‬ ضرورت‬ آموزش‬ بازی‌محور، ‏اولین‬ قدم برای توسعه این سبک آموزش است

این معلم و پژوهشگر حوزه تربیت و بازی در خصوص اینکه آیا سبک آموزش بازی‌محور مناسب تمام دانش‌آموزان است یا خیر، خاطرنشان می‌کند: بازی کردن برای همگان جذاب است و طبق نظر روان‌شناسان و جامعه‌شناسان کودکی که بازی نکند، دچار نقص یا اختلال است و باید برای تشخیص به متخصص مراجعه کند.

حجت‌الاسلام ناصری در خصوص اثربخش بودن سبک آموزش بازی‌محور با بیان اینکه مطالب درسی نباید به ذهن دانش‌آموز تزریق شود، بلکه باید توسط او فهمیده شود، می‌افزاید: در سبک آموزش بازی‌محور، مطالب به صورت مفهومی به دانش‌آموزان منتقل می‌شود و آن‌ها مطالب را به‌صورت عمیق درک می‌کنند و در امتحاناتی که به سبک بازی‌محور طراحی شده است، می‌توانند در پاسخ به سوالات همان مفاهیم و محتواهای درسی را بیان کنند.

وی تصریح می‌کند: اجرا کردن بازی در مدرسه نیاز به تخصص و مهارت ویژه‌ای توسط معلم و دیگر عوامل آموزشی و پرورشی مدرسه دارد، به همین سبب نیاز است در مدارس بازی‌محور، معلمان با آگاهی و دانش کافی در زمینه بازی، درس‌نامه‌های بازی‌محور داشته باشند و بتوانند به خوبی بازی‌های گوناگون را اجرا کنند تا هدایت کلاس را در اختیار گیرند و به هدف مطلوب از آموزش بازی‌محور دست یابند.

این طراح و مدل‌ساز بازی با اشاره به اینکه سبک بازی‌محور نباید به‌طور کامل جایگزین سبک آموزش سنتی شود، می‌گوید: درس‌نامه بازی‌محور یکی از قالب‌هایی است که دانش‌آموز در مدرسه به آن نیاز دارد، اما این بدان معنا نیست که این سبک آموزشی به‌طور کامل جایگزین روش سنتی شود و تمام محتواها در قالب بازی به دانش‌آموز آموزش داده شود؛ روش تعامل و گفت‌وگو محوری نباید ترک شود و باید روش بازی محور در کنار روش‌های سنتی قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام ناصری با بیان اینکه اولین و مهم‌ترین قدم برای توسعه سبک آموزش بازی‌محور درک ضرورت آن است، عنوان می‌کند: معلمان باید درک کنند که برای جای گرفتن در ذهن دانش‌آموز و انتقال هرچه بهتر محتواهای آموزشی باید از روش بازی‌محور در آموزش کتب درسی استفاده کنند.

بر این اساس، سبک آموزشی بازی محور که سبکی نوین در عرصه آموزش در مدارس است، برای تدریس بعضی دروس بسیاری کارآمد است و دانش‌آموز با این روش بسیاری از دروس را بهتر می‌آموزد، اما مهم است که معلم به اصول تدریس به سبک آموزش بازی محور آگاه باشد تا بتواند به نتیجه مطلوب برسد، همچنین این روش تنها در بعضی موارد نتیجه بخش است و نباید به طور کلی جایگزین روش تدریس سنتی شود.

کد خبر 746454

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان